Обука о прикупљању и анализи података у финансијским истрагама

Пројекти 25.01.2018.

Aгенција за спрецавање корупције ће 25. Јануара 2018. године одржати обуку о прикупљању и анализи података у финансијским истрагама, у којој ће учествовати запослени у Aгенцији за борбу против корупције, као и представници Републичког геодетског завода, Управе за спречавање прања новца, Врховног касационог суда, Пореске управе, Министарства унутрашњих послова, Централног регистра, депоа и клиринга хартија од вредности, Дирекције за управљање одузетом имовином, Државне ревизорске институције, Управе царина и Народне банке Србије, на тему стандарда ЕУ у кривичним истрагама; извора информација у прелиминарним истрагама; сумњивих операција и актера; релевантних студија случаја; сарадње између Aгенције за борбу против корупције, тужилаштава и прекршајних судова.

Место и датум одржавања: Италијански институт за културу, 25. јануар 2018. године

Учесници: запослени у Aгенцији за борбу против корупције, као и представници Републичког геодетског завода, Управе за спречавање прања новца, Врховног касационог суда, Пореске управе, Министарства унутрашњих послова, Централног регистра, депоа и клиринга хартија од вредности, Дирекције за управљање одузетом имовином, Државне ревизорске институције, Управе царина и Народне банке Србије.

Обрађене теме: стандарди ЕУ у кривичним истрагама; извори информација у прелиминарним истрагама; сумњиве операције и актери; релевантне студије случаја; сарадња између Aгенције за борбу против корупције, тужилаштава и прекршајних судова.